bruco srl için ürünler (7)

GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!YENİ ÜRÜN!!! GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN HASAT 22/23 D.O. LA RIOJA

GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!YENİ ÜRÜN!!! GENÇ KIRMIZI ŞARAP RONDAN HASAT 22/23 D.O. LA RIOJA

Bu tür şaraplar, Tempranillo çeşidinin mülkündeki bağlardan ve Garnacha çeşidinin bağlarından üretilmektedir. Ürün dağılımı: %70 Tempranillo, %30 Garnacha. Üretim: Üzüm, bir ay süreyle bekletilerek paslanmaz çelik tanklarda işlenir. TADIM NOTU: Genç kırmızı şarap, parlak mor kenarları olan kiraz rengindedir. BURUNDA: Geniş, güçlü kırmızı meyve ve yaban mersini aromalarıyla doludur. İyi bir yoğunluğa sahiptir. AĞIZDA: Lezzetli, ferah, kalıcı ve oldukça meyvemsi. Lojistik: · 12 Birim kutu başına. · 60 Kutu Avrupa paleti başına. · 720 Birim Avrupa paleti başına. Minimum sipariş: 1 Avrupa paleti. Vergiler dahil değildir. Teklif için iletişim bilgilerini kontrol ediniz. Lütfen aracılardan ve meraklılardan kaçının. Kesinlikle bireylere satılmamaktadır. Teklif yalnızca ulusal dağıtım, konaklama sektörü veya Horeca kanalı için toptan profesyonellere yöneliktir. Müşteri hizmetleri saatleri: Pazartesi - Cuma. Sabah 08:00 - 14:00.
Sir Cupani 2018 - Kırmızı şaraplar İspanyol Şarabı Rioja

Sir Cupani 2018 - Kırmızı şaraplar İspanyol Şarabı Rioja

Çeşit: Tempranillo %100 Dikim yılı: 1982 Kök: Richter 110 ve Chasela 41 Yükseklik: 537 metre Alkol: 14,5º Alan: 3.6 Ha Eğitim: Çalı asmalar Dikim aralığı: 2,35 x 1,20 m Şişe: Ocak 2021 Üretim: 987 şişe. 5.500 kg/Ha (Tempranillo'nun izin verilen verimi 6.500 kg/Ha) 2018 HASAT 12 kg kasalarda elle toplanmıştır. ŞARAP YAPIMI Elle saplarından ayrılmış ve 1.500 l. paslanmaz çelik tanklarda fermente edilmiştir. Yeni Fransız meşe fıçılarda malolaktik fermentasyon. 25 ay boyunca kendi tortusunda olgunlaştırılmıştır. Şarap imalathanemizde oksidasyona karşı koruma, her fıçıda yaklaşık 5 cm tortu ile doğal olarak gerçekleştiği için çok az veya hiç batonnage uygulanmamaktadır. TADIM NOTLARI Tiramisu - kahve, krema ve kakao notaları. Cesur, iyi yapılandırılmış yuvarlak bir ağız hissi ile uzun süreli bir bitişe sahip. Gelecek yıllarda birçok yıl boyunca bir koleksiyonu mutlu bir şekilde süsleyecektir.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Chorizo beyaz criollo 120

Chorizo beyaz criollo 120

Sıcaklıkla işlenmemiş "chorizo blanco" veya "longaniza blanca" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşniler karışımı, geleneksel yöntemlerle en az 30 gün olgunlaştırılmıştır. Format: 160g kutu, 4kg torba
Nitrifikasyon parçaları 010

Nitrifikasyon parçaları 010

Et işleme için kullanılan katkı maddeleri (koruyucular) karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünlerinin, geleneksel yöntemlerle kuru olarak olgunlaştırılması için (kuru jambon, kuru omuz, sucuk, kurutulmuş et ve benzeri ürünler) 45 günden fazla olgunlaşma süresine sahip. Format: 5 kg torbalar